Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

"Еко квиз" у Основној школи „Милутин Миланковић“ у Раброву

На позив Основне школе „Милутин Миланковић“ из Раброва чланови Удружења Милутин Миланковић су присуствовали традиционалној манифестацији "Еко квиз" на коме су учествовали ученици од првог до осмог разреда и деца из предшколске васпитне групе.

Овогодишња манифестација се укључила у активности Удружења Милутин Миланковић на подизању јавне свести о очувању животне средине које Удружење реализује кроз своје програмске активности. У Општини Кучево, на чијој територији је и Основна школа „Милутин Миланковић“ из Раброва, Удружење је организовало регионални семинар о узроцима, последицама и заштити од климатских промена.

Учесници квиза су веома успешно одговарали на различита питања повезана са редовним школским градивом, али и на општа питања о заштити животне средине.

Била је то прилика да се школска библиотека обогати са преко 100 књига које је председник Удружења мр Славко Максимовић, у име своје породице, поклонио школи.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !