Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Издања удружења на сајму књига 2018.

И ове године издања Удружења била су присутна на Сајму књига и доступна широком кругу читалаца да их прелистају, по нешто прочитају, али и купе, што се и десило за време празника књиге и читања - недеље дана трајања Сајма.

На овој манифестацији под мотом Радост читања, заједно са Српском православном црквом, Удружење је понудило читалачкој публици своја два издања, монографије Срби и календарско питање и Милутин Миланковић, путник кроз васиону и векове. Монографије су, према изјавама продавача, побудиле велико интересовање, нарочито монографија Срби и календарско питање, која је својим садржајем и опремом задржавала пажњу посетилаца од којих су неки искористили сајамски попуст и купили је за своју библиотеку.

Такође, ова монографија је као изложбени експонат приказана у оквиру штанда Центра за промоцију науке у улици Милутина Миланковића на Сајму неколико дана, све док је неки посетилац, пожелевши да до ње дође, није за „трајно одстранио“ са штанда.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !